Hyvää alkanutta vuotta 2022 koko Kansainvälisen Savusaunaklubin jäsenistölle!  

Meitä kaikkia koetellut pandemia jatkuu edelleen ja erilaiset rajoitukset ovat olleet toistaiseksi myös meidän yhdistyksemme toiminnan riesana.Kuitenkin joitain valonpilkahduksia näiden rajoitusten purkamisen osalta on jo näköpiirissä!

Kuluvana vuonna Savusaunaklubin toimintaa pyritään jälleen avaamaan edellä mainittujen kokoontumis- yms. rajoitusten helpotuttua. Yhdistyksen jäsenille pyritään järjestämään jälleen mm. aiemmin varsin suosittuja saunaretkiä tämän ’pakollisen’ tauon jälkeen.

Vuoden yksityis- ja yrityssavusauna tullaan valitsemaan yhdistyksen toimesta aiemmin totuttuun tapaan. Pandemian aikanakin uusia savusaunoja on toteutettu ympäri Suomen ja jäsenistö voi osaltaan antaa lisää vinkkejä, mikäli jossain olisi ’herkullisia’ uusia tai vanhempiakin saunoja Klubin testaus ja koulutustoimintaa tukemaan.

Klubin kotisivuja kehitetään ja päivitetään kuluvan vuoden aikana sinne lisätään materiaalia mm. koskien savusaunojen neuvontaa ja ohjeistusta.

Yhdistyksen Reipin savusaunahankkeen rakennusluvan käsittely on edennyt aivan loppusuoralle. Rakennuslupapäätös arvioidaan saatavan ennen tulevaa varsinaista kevätkokoustamme. Reipin hankkeen vaiheista tiedotamme jäsenistöä jäsenkirjeiden yhteydessä ja lisäksi kotisivuille luodaan tälle hankkeelle oma osionsa. Savusaunaklubin Facebook-sivu toimii myös tiedotuskanavana tähän hankkeeseen ja kaikkeen muuhunkin yhdistyksen toimintaan liittyen.

Kuten todettua yhdistys viestittää tulevasta toiminnastamme sekä näin jäsenkirjeitse että facebook-sivustoilla.

Tässä vielä vuoden 2022 jäsenmaksuohjeet:
Syyskokouksessamme päätettiin että vuosijäsenmaksu vuodelle 2022 on 26,00 euroa.
Tänä vuonna on ainutkertainen mahdollisuus lunastaa ainaisjäsenyys yhdistykseen. Syyskokouksessa päätettiin tarjota nykyisille jäsenille mahdollisuutta hankkia ainaisjäsenyys vuonna 2022 hintaan 250 euroa.

Voitte suorittaa valitsemanne vaihtoehdon maksun tilisiirtona:

  • Nordea FI22 1277 3000 1159 05.
  • Tilinomistaja: Kansainvälinen Savusaunaklubi ry.
  • Laittakaa viestikenttään henkilön nimi jonka jäsenyyttä maksu koskee.
  • Eräpäivä jäsenmaksulle on 31.3.2022.

Mikäli et ole saanut klubin postia viime aikoina, johtuu se todennäköisesti siitä, että (e-mail) osoitteesi on muuttunut, etkä ole muistanut ilmoittaa sitä meille. Saattaa olla myös niin, että sähköpostilaatikkosi on tullut täyteen. Korjaa asia, niin yhteydet toimivat jälleen.

Myöskin, jos yhteystietosi ovat muuttuneet ilmoita siitä Jäsenrekisterinhoitaja Janne Bergmanille, jasenasiat@savusauna.fi

ps. sääntömääräisestä kevätkokouksesta lähetämme jäsenille kutsun erillisenä viestinä kun olemme saaneet sovittua käytännön järjestelyt asiaan liittyen.

Terveisin
Kansainvälisen savusaunaklubin hallitus