Hyvä Kansainvälisen Savusaunaklubin jäsen, tässä on uusin jäsenkirjeesi sekä kutsu sääntömääräiseen syyskokoukseen.

Reipin Saunahankkeen tilannekatsaus

Reipin savusaunahankkeen suunnitelma on saanut lopullisen muotonsa ja hankkeen lupaprosessi on käynnistetty. Hankkeen laajuuteen liittyvät reunaehdot on käyty läpi yhteistyössä rakennusvalvontaviranomaisten kanssa.
Rakennuslupakäsittelyn aikana hankkeen toteutussuunnittelua viedään eteenpäin hankintoihin liittyvien täydentävien suunnitelmien osalta sekä rakenne- ja lvi-s-suunnittelun osalta.
Rakennusluvan myöntämisajankohtaan vaikuttaa luonnollisesti kunnan kokonaistilanne rakennuslupien kanssa, mutta on arvioitu, että lupa olisi käsitelty vuoden vaihteen tienoilla.

Hankkeen toteutuksen suhteen voidaan arvioida, että rakennuspaikan valmistelevia raivaus- ym. töitä voidaan hyvinkin aloitella tulevan kevään aikana. Toki hieman keleistäkin riippuen. Tulevan talven aikana saunarakennuksen rakenne- ja talotekniikkasuunnittelu saadaan myös hankkeen osalta valmiiksi. Tämän jälkeen kaikki on suunnitelmien osalta valmista hankkeen toteutusta ajatellen.

Savusaunaklubin hallitus työskentelee tulevan talvikauden aktiivisesti valmistellen hankkeen toteutukseen liittyviä kokonaisuuksia. Eli hartaasti toivottu oma kotisaunamme on nyt iloksemme toteutumassa!

Rakennushankkeen taloustilanne on parantunut merkittävästi kuluneen syksyn aikana. Kansainvälinen Savusaunaklubi on saanut Reipin saunahankkeeseen osoitettuja merkittäviä rahalahjoituksia siten, että n. 70% hankkeen alustavasta kokonaiskustannusarviosta on varmistunut. Lahjoittajien kanssa on sovittu, että he eivät halua tulla julkistetuiksi. Kansainvälinen Savusaunaklubi on erittäin kiitollinen lahjoituksista. Hankkeen loppurahoituksen hankkimiseksi Hallitus käy edelleen joitakin yhteistyöneuvotteluita. Myös muita rahoitusratkaisuja on kehitetty, ja niitä otetaan käyttöön, kun hankkeen lopullinen kustannusarvio tarkentuu.

Syyskokouksen yhteydessä on nähtävillä suunnittelumateriaalia Reipin saunaan liittyen.

Hallituksen jäseneksi

Tätä kirjettä laadittaessa näyttää siltä, että Klubin hallitukseen tarvitaan ainakin 1-2 uutta jäsentä.
Mikäli toiminta suomalaisen saunakulttuurin ytimessä kiinnostaa, voit kysyä lisätietoja puheenjohtajalta (Matti Lindell 0400 573 545) tai sihteeriltä (Mika Uronen, 050 467 0093).

Syyskokous 2021

Kansainvälisen Savusaunaklubin sääntömääräinen syyskokous järjestetään sunnuntaina
28. marraskuuta 2021 Ikaalisten kylpylän remontoidulla savusaunalla – nyt kaikki mukaan testaamaan uusittu sauna!

Perinteiseen tapaan olemme koonneet kokouspaketin sisältäen bussikuljetukset (Pyynikintorilta klo 12), ruokailun (erilaisia salaatteja, erikoismakkaroita, valkosipuliperunoita, jälkiruoka) ja kokouskahvit hintaan 30€/jäsen. Paikan päällä ostettavissa yhdistyksen paitoja, lippahattuja yms. Pelkkä kokoukseen osallistuminen maksutta.

Ilmoittautumiset keskiviikkoon 10.11.2021 mennessä  Hannu Rasi p.0400 623 463 // sauna7hannu.rasi@gmail.com.

Ikaalisten kylpylällä on myös majoitusmahdollisuus, varaukset:
https://www.ikaalinenspa.fi/ // p. 03 4511

 

Syyskokouksen 2021 esityslista

  1. todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus
  2. valitaan kokouksen puheenjohtaja, sihteeri ja kaksi pöytäkirjan tarkastajaa ja kaksi ääntenlaskijaa
  3. hyväksytään kokouksen työjärjestys
  4. vahvistetaan toimintasuunnitelma, tulo- ja menoarvio sekä liittymis- ja jäsenmaksujen suuruus
  5. valitaan puheenjohtaja vuodelle 2022
  6. valitaan johtokunnan jäsenet vuodelle 2022
  7. valitaan kaksi toiminnantarkastajaa ja heille kaksi varahenkilöä
  8. Käsitellään hallituksen sekä yksityisten jäsenten esittämät asiat johtokunnan lausunnon seuraamina
  9. kokouksen päättäminen

 

havainnekuva Reipin suunnitelmista (kuva Sami Kauhanen)