Kansainvälinen savusaunaklubi ry

Edellinen vuosi on ollut kaikin puolin poikkeuksellinen. Tästä huolimatta saunominen ja saunakulttuuri on pitänyt erinomaisesti pintansa! Erityinen huomionosoitus oli suomalaisen saunaperinteen pääseminen Unescon aineettoman kulttuuriperinnön luetteloon joulukuussa 2020. Tämä tunnustus kannustaa myös meitä edelleen vaalimaan tätä perinnettä ja erityisesti meille tärkeää savusaunakulttuuria!  

Toimintaamme liittyen yhdistyksellämme on Jämsän Juokslahden saunakylässä oma kummisauna jonka käyttökuntoon saaminen etenee. Kevään aikana kehikko siirretään lopulliselle paikalleen, jonka jälkeen pääsemme osallistumaan talkoovoimin niin katon tekemiseen kuin kiukaan muuraamiseen – talkoita on siis tiedossa ja niistä ilmoittelemme vielä erikseen.

Yhdistyksen saunahanke Pirkkalan Reippiin etenee. Yhdistys on allekirjoittanut Pirkkalan kanssa vuokrasopimuksen rakennuspaikasta ja rakennuslupaprosessi on käynnistetty.

Koronasta johtuen yhdistyksen koulutus- ja matkatoimintaa emme ole pystyneet järjestämään. Yhdistys on kuitenkin laatinut suunnitelmia asian korjaamiseksi heti, kun tilanne tämän sallii. Yhdistys viestittää tulevasta toiminnastamme sekä näin jäsenkirjeitse että facebook-sivustoilla.

On myös aika maksaa vuoden 2021 jäsenmaksu.
Syyskokouksessamme päätettiin että vuosijäsenmaksu vuodelle 2021 on 26,00 euroa.
Voitte suorittaa maksun tilisiirtona:

  • Nordea FI22 1277 3000 1159 05.
  • Tilinomistaja: Kansainvälinen Savusaunaklubi ry.
  • Laittakaa viestikenttään nimi jonka jäsenyyttä maksu koskee.
  • Eräpäivä jäsenmaksulle on 31.3.2021.

Mikäli et ole saanut klubin postia viimeaikoina, johtuu se todennäköisesti siitä, että (e-mail) osoitteesi on  muuttunut, etkä ole muistanut ilmoittaa sitä meille. Saattaa olla myös niin, että sähköpostilaatikkosi on  tullut täyteen. Korjaa asia, niin yhteydet toimivat jälleen. Myöskin, jos yhteystietosi ovat muuttuneet ilmoita siitä Jäsenrekisterinhoitaja  Hannu Olkinuoralle, p. 040-829 4850 // hannu.olkinuora@gmail.com

Terveisin
Kansainvälisen savusaunaklubin hallitus